Laatste updates m.b.t. status van meetings

Alle meetings zijn weer fysiek bij te wonen. Daarnaast zijn er ook nog steeds online meetings. Iedereen die wil stoppen met gokken is welkom om hieraan deel te nemen. Je hoeft niet eerder op een Gamblers Anonymous meeting aanwezig geweest te zijn.

Bekijk hier het overzicht met de tijden van de online meetings en contactinformatie.

 

Beste meneer, mevrouw, 

Sommige Gamblers Anonymous leden zijn bereid om hun eigen persoonlijke verhalen te delen met de leden van de pers, radio, onderzoekers, enz. Sommige leden gaan naar scholen, universiteiten en gevangenissen om hun verhaal te vertellen aan mensen, zodat deze mensen problemen kunnen vermijden met betrekking tot gokken en om degenen op de hoogte te brengen die mogelijk geïnteresseerd zijn in het feit dat er hulp beschikbaar is. 

Te allen tijde  spreken deze mensen op persoonlijke titel en 'spreken niet voor' of 'vertegenwoordigen' Gamblers Anonymous. 

Gamblers Anonymous is zeer streng over haar relatie met de media. We moedigen natuurlijk het bewustzijn van ons bestaan aan, maar we  promoten onszelf niet, we vertrouwen volledig op aantrekking. 

We behouden altijd onze anonimiteit, daardoor is verschijnen op televisie onmogelijk, omdat we daar herkend kunnen worden, of zelfs de perceptie kan ontstaan dat we  onze anonimiteit opgeven. 

Gamblers Anonymous is een anonieme gemeenschap en daarom bewaren we geen gegevens van aantallen of soorten gokkers. We zijn anoniem en we kunnen niet worden gefotografeerd of herkend. 

Hoewel we geen gokkers of hun gezinsleden voor tv of pers voor interviews kunnen leveren zijn een aantal van onze leden bereid om hun persoonlijke ervaringen te delen. 

We hebben geen mening over de toegankelijkheid van het gokken - ons enige doel is om  de boodschap uit te dragen. We hebben geen statistieken bijgehouden van het aantal gokkers of leden. Wij hebben geen commentaar over het overheidsbeleid op de kansspelen. 

Gamblers Anonymous voorziet in eigen behoeften, bijdragen van buitenaf wijzen we af, en wij zijn niet-professioneel, wij bieden alleen vrijwillige steun aan door de ene gokker die de andere gokker helpt. 

Blootstelling via de media, pers, etc., heeft veel mensen geholpen bij het vinden Gamblers Anonymous. 

Veel van deze mensen zijn een gelukkig en productief leven gaan leiden zonder gokken. U heeft geholpen met dit mogelijk te maken, en wij zijn daar dankbaar voor. 

Ons primaire doel is om te stoppen met gokken en om andere gokverslaafden te helpen  hetzelfde doen. 

Belangrijk: U bent misschien op de Gamblers Anonymous website gekomen na het gebruik van een zoekmachine, of via een link van een website over gokken of gokken gerelateerde diensten. 

Gamblers Anonymous heeft geen relatie van welke aard dan ook met elke andere organisatie of bedrijven.